Indiferent dacă planifici o călătorie în interes de afaceri sau o vacanță alături de cei dragi, un autoturism va fi întotdeauna un ajutor de nădejde. Printre principalele avantaje ale deplasării cu mașina într-o călătorie se numără timpul economisit, posibilitatea stabilirii unei rute personalizate în funcție de nevoi și dorințe, dar și capacitatea de a transporta un volum mai mare de bagaje decât în cazul călătoriilor cu avionul.

Dacă cauți o companie care să ofere serviciul de închirieri auto pentru străinătate, Lion Rent îți pune la dispoziție o flotă impresionantă de mașini, din care poți alege autoturismul potrivit pentru tine.

Iată ce trebuie să știi înainte de a închiria o mașină pentru o călătorie în Europa!

  1. Calatoriile în afara țării necesită un acord scris al companiei de închirieri auto pentru străinătate

Pentru început, este necesară întocmirea unui contract de închiriere în care să fie specificate condițiile, clauzele și obligațiile atât ale companiei de închirieri auto, cât și ale clientului. Apoi, firma de închirieri auto trebuie să ofere un acord în scris care să ateste că este de acord cu deplasarea mașinii închiriate în afara țării. Pentru obținerea acestui acord, clientul trebuie să îndeplinească toate condițiile de închiriere și să prezinte actele necesare.

  1. Unde poți circula cu mașina închiriată

Înainte de a stabili destinația, trebuie să ții cont de faptul că mașinile din flota Lion Rent pot fi închiriate doar pentru călătoriile efectuate în statele membre ale Uniunii Europene.

  1. Închirierile auto pentru străinătate se realizează pe baza unei garanții

Închirierea pe bază de garanție este o condiție aplicată atât pentru călătoriile în interiorul țării, cât și pentru cele în străinătate. Este important de reținut că valoarea garanției variază în funcție de modelul autoturismului închiriat. Suma va fi restituită integral atunci când mașina este returnată companiei de închirieri auto în aceleași condiții în care a fost preluată.

Închirierile auto pentru străinătate – ce beneficii îți aduce acest serviciu

  • Te bucuri de un traseu exact pe placul tău – când ai la dispoziție o mașină doar pentru tine, poți face oprire oriunde îți dorești, poți stabili obiective turistice pe care să le vizitezi și multe altele.
  • Fără limite de bagaje – portbagajele spațioase îți oferă posibilitatea de a transporta oricâte bagaje ai nevoie, spre deosebire de călătoriile cu avionul unde volumul bagajelor este limitat.
  • O călătorie cu mașina îți oferă mai multe oportunități turistice – poți vizita mai multe țări și descoperi mai multe obiective turistice.

Deci, o călătorie cu mașina închiriată, fie că este realizată în scop profesional sau recreativ, nu poate decât să aducă beneficii. Descoperă flota de mașini Lion Rent, alege autoturismul potrivit și pornește la drum!