24 FAQ Intrebari frecvente inchirieri auto

Intrebari frecvente inchirieri auto

Salutare! Daca ai ajuns pe aceasta pagina sigur ai multe lucruri intrebari la care doresti raspuns din domeniul de inchirieri auto.  In randurile urmatoare iti vom oferi o lista cu intrebari frecvente inchirieri auto urmate de raspunsuri cat mai clare. 

Daca totusi mai exista neclaritati iti stam la dispozitie la numar de telefon afisat in sectiunea contact.


 

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre și sperăm să vă oferim o experiență de închiriere auto excepțională.

intrebari frecvente inchirieri auto Bucuresti

cele mai frecvente intrebari si raspunsuri despre inchirieri auto Bucuresti

Intrebari frecvente inchirieri auto Bucuresti

Trebuie să furnizați un document de identitate (carte de identitate sau pașaport) și permisul de conducere. Vă rugăm să trimiteți copii sau fotografii ale acestor documente pe adresa de email a companiei noastre pentru a finaliza programarea. La momentul preluării autovehiculului, este obligatoriu să prezentați aceste documente în forma lor originală. Doar persoana care a facut programarea poate ridica masina.

Este obligatoriu ca persoanele care doresc să închirieze un vehicul să aibă minim 25 de ani și să dețină un permis de conducere valabil de cel puțin trei ani.

Ne rezervam dreptul de a refuza inchirierea unei masini fara explicatii suplimentare.

Varsta minima este 25 ani impliniti iar vechimea permisului de cel putin 3 ani.

Procedura de inchiriere este in doua etape:
A. Rezervarea unei masini
- Faceti o rezervare pe siteul nostru cu ajutorul de pe prima pagina. Mentionati clasa masinii pe care o doriti, perioada si locatia de predare/preluare.
- Un reprezentant al companiei noastre o sa va contacteze pentru a stabili alte detalii daca sunt necesare si pentru a va transmite oferta finala.
- In situatia in care sunteti de acord cu oferta trimisa, este necesar sa ne confirmati in termen de 24 ore. In acest moment aveti o rezervare definitiva.

B. Inchirierea masinii
- In functie de data, ora si locatia stabilite initial, se livreaza masina, moment in care se va semna contractul de inchiriere.
- La returnare, in functie de data, ora si locatia stabilite se va preda masina urmand sa se faca si restituirea garantiei.

In cazul in care doriti sa prelungiti perioada de inchiriere este necesar sa ne contactati cu cel putin 24 ore inainte de a preda masina. In cazul in care masina nu a fost preluata inca si doriti sa extindeti perioada in care o veti folosi, procedura este similara. Va trebui sa ne contactati atat telefonic cat si pe mail urmand ca noi sa va confirmam daca este posibil acest lucru, in functie de celelalte rezervari deja programate.

Este necesar sa ne anuntati telefonic sau pe mail de acest lucru, nu va exista niciun cost din partea dvs. Daca ati platit un avans pentru rezervare, acesta va fi restituit doar daca ati anuntat cu cel putin 24 ore inainte de preluarea masinii.

Exista un cost de 15 euro pentru fiecare sofer aditional. 

Pot exista taxe suplimentare in cazul in care doriti sa parasiti tara, acestea variaza in functie de tara de destinatie.

In cazul in care veti depasi termenul de returnare agreat si nu ati anuntat acest fapt cu minim 24 ore inainte de ziua in care se va preda masina, se va opri din garantie costul pentru zilele suplimentare plus o taxa de serviciu in plus ce poate varia in functie de mai multi factori, precum clasa masinii inchiriate, rezervarile deja facute pe masina, perioada din an, etc.

In cazul unui accident rutier, clientul are obligatia sa informeze atat Firma de inchirieri, cat si Politia, cat mai curand posibil si sa obtina un Proces Verbal Constatator, impreuna cu copiile actelor persoanelor terte implicate in accident (Asigurare RCA, certificat de inmatriculare, carte de identitate, permis de conducere). Daca clientul nu prezinta acest Proces Verbal cat si autorizatia de reparatie din partea politiei, acesta isi asuma responsabilitatea pentru repararea completa. Asigurarile sunt aplicabile numai daca Clientul prezinta documentele constatatoare emise de Politie, respectiv autorizatia de reparatie.

Da, permitem iesirea din tara cu masina in anumite conditii. Pentru a avea aceasta posibilitate trebuie achitata o taxa in functie de clasa de masina aleasa, perioada de inchiriere cat si tara de destinatie.

Garantia este intre 150 euro si 3000 euro, in functie de clasa masinii dorita.

Garantia se poate opri total sau partial daca masina nu este predata in aceeasi stare precum a fost preluata si/sau daca a suferit avarii. 

Masina se poate ridica de la sediul nostru, adresa fiind cea din sectiunea de contact sau poate fi livrata la adresa dorita de dumneavoastra, serviciu ce presupune un cost suplimentar.

Rezervarea efectiva a masinii se considera finalizata dupa verificarea datelor transmise online. Acest lucru se realizeaza prin furnizarea unor copii electronice ale actului de identitate si permisului de conducere.


Autovehiculele prezentate pe site includ toate modelele disponibile in flota noastra. Afisarea acestora nu garanteaza disponibilitatea lor.
Dupa trimiterea unei cereri de rezervare, disponibilitatea modelului selectat va fi confirmata prin email, telefon sau WhatsApp de catre unul dintre reprezentantii nostri.


Va rugam sa retineti ca trimiterea unei cereri de rezervare nu constituie o rezervare definitiva a autoturismului respectiv

Masina trebuie adusa cu nivelul de combustibil similar cu cel care a fost preluata la inceputul perioadei de inchiriere.

Cand faceti o rezervare puteti alege doar grupa masinii, nu un anumit model in sine. Atunci cand faceti rezervarea, o veti face doar pe clasa, neputand garanta un model propriu-zis. Daca in momentul in care veti prelua masina nu mai exista nicio masina disponibila din acea clasa, veti primi gratuit upgrade la o clasa superioara.

Ne dam seama ca pot aparea intarzieri si incercam sa fim flexibili. Daca returnati vehiculul cu intarziere sau trebuie ne contactati cat mai curand posibil. Este foarte probabil ca perioada de inchiriere sa trebuiasca prelungita.

Daca returnati masina mai tarziu decat convenit fara sa informati biroul de inchiriere sau fara sa extindeti perioada de inchiriere, puteti fi taxat suplimentar pentru returnare intarziata.


Va rugam sa aveti in vedere ca, daca returnati masina dupa data si ora stabilite in contractul de inchiriere, veti fi responsabil pentru costul inchirierii pentru zilele suplimentare plus o taxa de returnare cu intarziere pentru fiecare zi (sau parte dintr-o zi) de intarziere (daca se aplica).

Oferim asistenta 24/7 oriunde in Romania in caz de urgenta sau accident.

Avem in flota anumite masini care pot fi inchiriate fara garantie insa costul pentru asigurarea casco este cu 30-50% mai mare in aceasta situatie.

Oferim acest serviciu. Un agent al companiei noastre o sa va astepte la aeroport si astfel puteti prelua imediat masina inchiriata. Trebuie sa aveti in vedere ca acest serviciu va fi taxat suplimentar in functie de perioada in care faceti inchirierea si de clasa masinii dorita.

Da, este posibila inchirierea si fara card de credit.

In pagina numita "termeni si conditii" de pe site puteti regasi toate conditiile pe care compania noastre le impune pentru a putea inchiria o masina.

Vladimir Maxim
Vladimir Maxim
2024-05-07
Totul la superlativ
Alexandru Daniel (Needlestack)
Alexandru Daniel (Needlestack)
2024-05-07
Mașina a fost foarte ok și curată, iar persoana de contact foarte receptivă și de ajutor. M-au ajutat cu mașină într-un termen foarte scurt și de sărbători, ceea ce e greu de găsit.
Mohamed EA
Mohamed EA
2024-05-04
Excellent😇😇
Catalina Popescu
Catalina Popescu
2024-05-02
Un business cu oameni foarte calzi, primitori și serioși. Recomand din tot sufletul!
Lucian Alexandru
Lucian Alexandru
2024-04-30
Rapiditate și seriozitate
Gianni Constantin
Gianni Constantin
2024-04-25
Masini de inchiriat in Bucuresti cu personal foarte amabil si preturi ok
Florin Politeanu
Florin Politeanu
2024-04-25
O firmă de închirieri auto în București cum rar găsești… foarte serioși și se fac tot posibilul să te mulțumească… au două locații din ce am înțeles însă eu am închiriat mașina în Aeroport Otopeni cu predare gratuită la aeroport
Stefan Chirita
Stefan Chirita
2024-04-11
Masini de inchiriat cu cel mai bun raport calitate pret... O companie de inchirieri auto care chiar isi respecta clientii...
Raducanu Gabriel
Raducanu Gabriel
2024-04-08
Am inchiriat o dacia lodgy, o masina super întreținută . A mers bine. Baietii super de treaba
Angel Alcolea
Angel Alcolea
2024-04-05
All good i recommend the company friendly staf Cosmin
Nu este selectată o masina de clasa curente de birou. Vă rugăm să alegeți o altă Clasă!