Vacanța de vară este una dintre cele mai așteptate perioade ale anului, iar călătoriile în familie sunt experiențe deosebite. De obicei, acestea necesită o planificare atentă și organizare minuțioasă, începând de la împachetarea bagajelor până la stabilirea traseului.

Pentru a te asigura că întreaga familie se bucură de o vacanță reușită, confortul este esențial. De aceea, alegerea unei mașini potrivite este extrem de importantă. În acest articol, vei descoperi câteva modele de mașini care corespund nevoilor unei familii în călătorii și câteva sfaturi utile!

Aspecte de luat în considerare când închiriezi o mașină pentru familie:

  • Siguranța oferită de mașină;
  • Posibilitatea de a instala scaune pentru copii;
  • Nivelul de confort;
  • Spațiul suficient;
  • Flexibilitatea și utilitatea spațiului interior.

Închirierea unui SUV – o alegere inspirată:

SUV-urile sunt cunoscute pentru spațiul generos pe care îl oferă, atât în portbagaj, cât și în locurile pentru pasageri. Acestea sunt ideale pentru cei care iubesc drumețiile și au nevoie de o mașină 4×4. La compania noastra vei găsi o gamă variată de SUV-uri din care poți alege.

Skoda Kodiaq:

Skoda Kodiaq este una dintre cele mai bune alegeri pentru călătoriile în familie. Cu 5 locuri disponibile, toți membrii familiei vor beneficia de confort pe tot parcursul călătoriei. De asemenea, are un portbagaj generos pentru bagajele mari și compartimente pentru depozitarea snack-urilor și a băuturilor.

Mașini break – mai mult spațiu, mai mult confort:

Majoritatea familiilor optează pentru mașini din această clasă datorită dimensiunii mari a portbagajului și spațiului interior generos. Acestea sunt potrivite pentru o familie cu 4-5 membri. Atunci când călătorești cu o mașină de acest tip, nu trebuie să-ți faci griji în privința transportului bagajelor. Printre ofertele noastre se numără modelul Opel Insignia SW, cu 5 locuri pentru pasageri și 5 pentru bagaje, echipat cu cutie de viteze automată. De asemenea, poți opta pentru un Ford Focus SW Automat, o mașină accesibilă pentru închiriere.

Închiriere VAN – pentru familii numeroase:

Dacă familia ta este mare, o mașină VAN este soluția ideală pentru vacanța de vară! Acestea sunt prevăzute cu locuri suplimentare și oferă cel mai bun confort pentru o vacanță de neuitat cu întreaga familie. Cu un spațiu generos, poți folosi VAN-ul pentru bagaje sau pentru pasageri. Fără griji legate de spațiu, confortul este asigurat!

Firma noastra de Rent A Car îți pune la dispoziție servicii de închiriere pentru Mercedes Vito, Ford Transit, Renault Trafic și multe altele.

Siguranța și confortul trebuie să fie prioritare atunci când pleci în vacanță cu familia ta! Alege o mașină potrivită și bucură-te de momente unice! O vacanță plăcută și relaxantă!