Cum să închiriezi o mașină in Bucuresti

Vrei să închiriezi o mașină, dar nu ai făcut asta niciodată și ai nevoie de ajutor? Următoarele rânduri îți vor oferi ghidul necesar pentru a beneficia de autoturismul potrivit.

Alegerea autoturismului ideal

Primul pas este să îți stabilești prioritățile și nevoile personale. Gândește-te la numărul de persoane care vor călători cu tine și la capacitatea portbagajului necesară pentru bagaje. De asemenea, trebuie să știi dacă vei folosi mașina doar în oraș sau și în afara acestuia.

În funcție de aceste aspecte, poți decide dacă ai nevoie de o mașină sport, de oraș sau un mini-van, pentru a alege vehiculul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Studierea ofertelor disponibile

După ce ai decis tipul de autoturism potrivit, poți începe să cauți pe site-ul companiei noastre de Rent a Car. Vei găsi o flotă auto diversificată, oferindu-ți multiple opțiuni interesante. Dacă nu te poți hotărî, contactează reprezentanții companiei, care te pot îndruma către cele mai potrivite modele în funcție de nevoile tale.

Perioada de închiriere

Tariful de închiriere variază în funcție de perioada pentru care închiriezi mașina. Prețul este mai avantajos pentru perioade mai lungi de închiriere.

Acte necesare

Pentru a închiria un autoturism, ai nevoie de următoarele acte: actul de identitate (sau pașaportul) și permisul de conducere. Asigură-te că acestea sunt valabile. Va trebui să le trimiți în format electronic la efectuarea rezervării și să le prezinți în varianta fizică reprezentanților companiei de închirieri.

Preluare și predare

Este esențial să respecți punctele de predare și preluare stabilite împreună cu reprezentanții companiei noastre de Rent a Car.

Urmează acești pași și vei beneficia de o experiență plăcută și fără griji în închirierea unei mașini!