Orașul București reușește să îmbine cu succes elemente istorice și moderne. Aici poți descoperi palate regale, muzee fascinante, o arhitectură diversificată și o scenă culinară bogată. Bucureștiul nu este doar centrul cultural și de afaceri al României, ci oferă și multiple oportunități de divertisment, cumpărături și evenimente culturale. Indiferent de motivul pentru care alegi să vizitezi acest oraș captivant și cauți cazare, nu poți rata ocazia de a te bucura de unele dintre cele mai luxoase și confortabile hoteluri din București. În acest articol, vom prezenta top 7 hoteluri de 5 stele din București, care îți vor transforma sejurul într-o experiență de neuitat. Vom explora facilitățile și serviciile acestor hoteluri de lux, precum și avantajele de a te caza în ele pentru a descoperi Bucureștiul în toată splendoarea sa.

The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection locație: Strada Doamnei 2-6, Sector 3, 030053 București, România preț: de la 749 RON/noapte

Descriere: The Marmorosch Bucharest este un hotel de excepție, cunoscut pentru eleganța sa și serviciul impecabil. Cu prețuri medii pentru camere începând de la aproximativ 750 de lei pe noapte, oferă o oportunitate accesibilă de a te bucura de lux în centrul orașului. Hotelul dispune de un restaurant gourmet, lounge-bar și o terasă cu vedere panoramică asupra orașului. Suitele de lux, cu tarife între 2500 și 3000 de lei pe noapte, oferă confort suprem și facilități exclusive.

De ce să alegi acest hotel: Hotelul este situat într-o clădire istorică, fosta bancă Marmorosch Blank, reconfigurată și restaurată cu grijă pentru a oferi o experiență vizuală remarcabilă, inclusiv ușa originală a seifului băncii, transformată acum într-un bar elegant.

Epoque Hotel – Relais & Chateaux locație: Intrarea Aurora 17C, Sector 1, 010213 București, România preț: de la 900 RON/noapte

Descriere: Epoque Hotel București îmbină farmecul istoric cu eleganța modernă. Prețurile medii încep de la aproximativ 900 de lei pe noapte. Hotelul oferă servicii personalizate și facilități de top, precum un restaurant de înaltă clasă și un spa exclusivist. Suitele și camerele de lux au tarife între 1400 și 1600 de lei pe noapte.

De ce să alegi acest hotel: Epoque Hotel se remarcă prin designul său sofisticat și atmosfera fermecătoare, fiind situat aproape de centrul orașului, dar într-o zonă liniștită.

Suter Palace Heritage Boutique Hotel locație: Aleea Suter 23-25, Sector 4, 040547 București, România preț: de la 670 RON/noapte

Descriere: Suter Palace Heritage Boutique Hotel oferă o experiență de cazare de neuitat în inima Bucureștiului. Cu prețuri medii începând de la 670 de lei pe noapte, hotelul combină farmecul vechi cu facilitățile moderne. Suitele de lux, cu tarife între 1200 și 2000 de lei pe noapte, oferă un sejur memorabil într-un cadru de excepție.

De ce să alegi acest hotel: Situat într-o clădire istorică superb restaurată, hotelul oferă o atmosferă autentică și luxoasă, cu vedere panoramică la oraș și la Palatul Parlamentului.

Grand Hotel Bucharest – fostul Hotel Intercontinental locație: Nicolae Bălcescu 4, Sector 1, 010051 București, România preț: de la 450 RON/noapte

Descriere: Grand Hotel Bucharest este un simbol al luxului în inima capitalei, cu prețuri medii începând de la 450 de lei pe noapte. Hotelul oferă camere și suite decorate cu gust, multiple restaurante și baruri, precum și un centru de wellness și spa. Suitele de lux au tarife între 1100 și 1400 de lei pe noapte.

De ce să alegi acest hotel: Amplasat lângă Teatrul Național București și în proximitatea Centrului Vechi, este un punct de referință iconic al orașului.

Sheraton Bucharest Hotel locație: Calea Dorobanților 5-7, Sector 1, 010551 București, România preț: de la 620 RON/noapte

Descriere: Sheraton Bucharest Hotel menține standardele globale de lux, cu prețuri medii de aproximativ 620 de lei pe noapte. Hotelul oferă camere și suite rafinate, gastronomie internațională și tradițională, și un centru de wellness și spa. Suitele de lux au tarife între 900 și 1200 de lei pe noapte.

De ce să alegi acest hotel: Servicii profesionale pentru călătorii de afaceri, programul de fidelitate Marriott Bonvoy și accesul la Club Lounge.

Radisson Blu Hotel Bucharest locație: Calea Victoriei 63 – 81, Sector 1, 010065 București, România preț: de la 710 RON/noapte

Descriere: Radisson Blu Hotel Bucharest oferă lux și confort în centrul orașului, cu prețuri medii începând de la 710 de lei pe noapte. Hotelul dispune de un centru de wellness și spa, piscină interioară și acces ușor la atracțiile turistice din București.

De ce să alegi acest hotel: Amplasat pe Calea Victoriei, o stradă iconică a orașului, și cu un cazinou adiacent pentru iubitorii de jocuri de noroc.

Tomis Garden Aparthotel București locație: Strada Țepeș Vodă 154-156, Sector 2, 030167 București, România preț: de la 550 RON/noapte

Descriere: Tomis Garden Aparthotel oferă apartamente spațioase și bine echipate, cu servicii de top, inclusiv o piscină spectaculoasă în aer liber, spa și centru de fitness. Prețurile medii pentru camerele standard încep de la aproximativ 550 de lei pe noapte.

De ce să alegi acest hotel: Oferă o combinație de confortul unei locuințe și serviciile unui hotel de 5 stele, cu facilități moderne și priveliști minunate asupra orașului.

Bucureștiul oferă o gamă variată de opțiuni hoteliere, de la locuri cu o istorie bogată, precum Suter Palace, până la eleganța modernă a Sheraton București. Indiferent de preferințele tale, orașul are ceva de oferit pentru fiecare vizitator. Dacă ai nevoie de închirieri auto în București, platforma inchirieriautox.ro îți permite să compari și să rezervi oferte de la multiple firme de închirieri auto din oraș.