TOP 14 Intrebari frecvente inchirieri auto

Bine ați venit pe pagina cu Întrebările Frecvente a site-ului nostru de închirieri auto, locul unde ne străduim să oferim răspunsuri clare și concise la cele mai comune întrebări pe care clienții noștri le au despre procesul de închiriere a unui vehicul.intrebari-frecvente-inchirieri-auto-bucuresti

Înțelegem că închirierea unei mașini poate ridica o serie de întrebări, fie că este prima dată când utilizați acest serviciu sau sunteți deja un client experimentat în căutarea unor informații specifice. Scopul acestei pagini este de a vă facilita accesul la informațiile necesare pentru a face experiența închirierii cât mai simplă și mai plăcută posibil.

Aici veți găsi răspunsuri la întrebări legate de întregul proces de închiriere, de la selecția vehiculului potrivit nevoilor dumneavoastră, până la detalii privind politica de asigurare, metodele de plată acceptate, procedurile de preluare și returnare a mașinii, și multe altele. 


suport-masini-de-inchiriat-bucurestiCunoastem importanța transparenței și a comunicării deschise, de aceea ne-am dedicat să oferim răspunsuri detaliate care să vă ajute să navigați cu ușurință prin opțiunile disponibile.

Dacă aveți întrebări care nu sunt adresate în această secțiune sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, echipa noastră de asistență pentru clienți este întotdeauna pregătită să vă ofere suportul necesar.

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre și sperăm să vă oferim o experiență de închiriere auto excepțională.

Intrebari frecvente

Trebuie să furnizați un document de identitate (carte de identitate sau pașaport) și permisul de conducere. Vă rugăm să trimiteți copii sau fotografii ale acestor documente pe adresa de email a companiei noastre pentru a finaliza programarea. La momentul preluării autovehiculului, este obligatoriu să prezentați aceste documente în forma lor originală. Doar persoana care a facut programarea poate ridica masina.

Este obligatoriu ca persoanele care doresc să închirieze un vehicul să aibă minim 24 de ani și să dețină un permis de conducere valabil de cel puțin un an.

Puteti trimite un mail care sa contina perioada de inchiriere si tipul de masina dorita sau face o programare pe siteul nostru. Dupa ce avema ceste informatii, pentru a putea finaliza rezervarea, o carte de identitate si permisul de conducere sunt necesare si pot fi trimise atat pe mail cat si pe numarul de whatsapp.

Nu este selectată o masina de clasa curente de birou. Vă rugăm să alegeți o altă Clasă!